Domein Berengoed Berlaar

95% Verkocht

2590 BERLAAR

Types: Appartement (24)
Prijzen: € 286.000
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: 101.29 m²

Warm nest in beregoed Berlaar

Dit is architectuur op z'n best. Dit gebouw bestaat uit 23 luxe-appartementen op een mooi groen domein vlakbij het centrum van Berlaar. Er wordt gebruik gemaakt van hoge-kwaliteitsmaterialen, de nieuwste technieken zoals een digitale concièrge, een energie-efficiëntie die ver onder de voorziene EPB-norm ligt, overdekte (fiets)parkeerplaatsen, kortom het warme Berennest van de toekomst … Bovendien is er nog mogelijkheid tot het verlaagd BTW tarief van 6%, en dat is echt een buitenkans! Voor meer info zie: www.berengoed.be

Bij het binnenrijden van Berlaar zal u binnenkort verwelkomd worden door een mooi staaltje architectuur: Welkom in Domein Berengoed!

Dit project bestaat uit 23 appartementen, met een ruimere oppervlakte dan de standaard nieuwbouw appartementen die momenteel op de markt zijn.

In dit prachtig project woont u vlakbij scholen, winkels, openbaar vervoer en vlakbij de N10, de verbindingsweg tussen Aarschot en Lier. Bovendien lopen zowel het fiets- als het wandelknooppuntennetwerk langs het perceel.

Door de unieke inplanting van het gebouw, haaks  op de straat, kan de lange zijgevel van het gebouw baden in de zuidwesten zon. Door de haakse inplanting is het groene karakter van het perceel al zichtbaar van op de straat. De appartementen hebben een prachtig uitzicht over de tuin, het mooi aangelegde domein en de achtergelegen velden!

Dit appartementsgebouw wordt gebouwd volgens het BEN principe (zonnepanelen, vloerverwarming aangestuurd door een warmtepomp, ventilatie type D, aluminium ramen met HR beglazing, een doorgedreven thermische isolatie in de vloeren, wanden en dak,...) waardoor u gedurende 5 jaar kan genieten van een vrijstelling op de onroerende voorheffing.

Er wordt veel aandacht besteed aan kwalitatief wonen met duurzame materialen. Voor de appartementen zijn er mooie budgetten voorzien voor vloeren, sanitair en keuken (met toestellen van een topmerk).  In de woonkamer wordt er een mooie parketvloer voorzien.

De appartementen beschikken allemaal over ruime terrassen en op de gelijkvloers heeft u toegang tot de privatieve tuin. Er wordt een bring-me-box systeem voorzien, de digitale conciërge voor de pakjesdiensten en de post.

Met dit project beschikt u over  ruime ondergrondse bergingen en ondergrondse parkings, bereikbaar met de lift. Ook zal er een bezoekersparking zijn waar u beschikt over  een laadpaal met 2 laadpunten voor elektrische wagens.De fietsen zullen netjes geparkeerd kunnen worden in de overdekte en afgesloten fietsenstallingen.

Voor meer info zie: www.berengoed.be   De afbeeldingen zijn louter informatief.

Dit project valt onder de tijdelijke gunstmaatregel van 6% BTW voor sloop en heropbouw, indien u voldoet aan de voorwaarden.

Volledig nieuw en luxueus wonen vlakbij het centrum van Berlaar? Aarzel niet om ons te contacteren (info@demakelaardij.be of 015/20.20.82)