Appartement te MECHELEN

Koningin Astridlaan 76 bus 502 - 2800 MECHELEN

In optie

Algemeen
Prijs
:
€ 855
Beschikbaar vanaf
:
01-04-2023
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Koningin Astridlaan 76 bus 502, 2800 MECHELEN
Bewoonbare opp.
:
122 m²
Omschrijving

Instapklaar appartement met 2 slaapkamers en bureauruimte nabij Mechelen-centrum

Tip top appartement met prachtig uitzicht over de skyline van Mechelen. Luxueus wonen op wandelafstand van het centrum van de bruisende stad Mechelen en met een heerlijk uitzicht? Dan is dit appartement misschien wel wat u zoekt!

Er zijn reeds de grote renovatiewerken uitgevoerd aan het gebouw zelf (dak vernieuwd en geïsoleerd, gevels vernieuwd en geïsoleerd, leidingen zijn vernieuwd, nieuwe condenserende gaswandketel,...).

U bereikt het appartement, gelegen op de vijfde verdieping, met de lift (of met de trap). Van hieruit komt u in de inkomhal waar u beschikt over grote vestiairekasten. Van hieruit komt u in de ruime woonkamer waar u beschikt over de prachtige originele parket. Omwille van de grote raampartijen beschikt u over zeer veel lichtinval EN heeft u een prachtig uitzicht over de stad Mechelen.

In de keuken beschikt u over alle luxe om een lekkere maaltijd te bereiden. En dit ook weer met uitzicht op de skyline van Mechelen. Ook op het terras achteraan kan u genieten van een heerlijk uitzicht! Naast de keuken beschikt u over een handige berging, waar u nog extra dingen kan stockeren. Met dit appartement beschikt u over 2 slaapkamers, 1 bureaukamer, een badkamer en een gasten toilet. Heeft u nog geen berging genoeg? Dat is geen probleem want u beschikt ook nog over een privatieve kelderberging. De auto kan u parkeren in de ondergrondse parking die u dient bij te huren aan 75 euro. Op zoek naar een luxueus en instapklaar appartement? Bel of mail ons en maak een afspraak voor een bezoek! ( info@demakelaardij.be of 015/20.20.82)

 

Financiële Info
Energie certificaat
EPC No.20220920-0002678827-RES-1
EPC
:
184 kWh/m².jaar


Stedenbouwkundige informatie
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Lift
:
Ja
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Lasten
Lasten huurder
:
€ 200
Commentaar
:
Maandelijkse provisie: prive verbruik gas en water inbegrepen. onderhoud lift, traphal, elektriciteit in gemeenschappelijke delen.

*** Opmetingen bij benadering. Het vastgoedkantoor is niet verantwoordelijk voor fouten in plannen en maten.

Algemeen
Prijs
:
€ 855
Beschikbaar vanaf
:
01-04-2023
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Koningin Astridlaan 76 bus 502, 2800 MECHELEN
Bewoonbare opp.
:
122 m²
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat