Burelen te MECHELEN

Willem Geetsstraat 9 - 2800 MECHELEN

€ 2.200

Algemeen
Prijs
:
€ 2.200
Aantal slaapkamers
:
5
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Willem Geetsstraat 9 , 2800 MECHELEN
Bewoonbare opp.
:
281 m²
Voorgevel
:
6 m
Perceel breedte
:
6 m
Omschrijving

Prachtig, groot kantoorgebouw met vergaderzalen en aparte bureaus

 

Art deco-kantoorgebouw: werk en vergader in stijl

Wordt uw traditionele bedrijfsruimte te groot door het vele thuiswerk? En wilt u uw werknemers ook op kantoor dat huiselijke en comfortabele gevoel geven? In een omgeving die aanzet tot nieuwe ideeën en interactie? En waar u uw klanten in stijl ontvangt?

Dan is dit het Mechelse kantoor van uw dromen.

Klasse en comfort

De gevel van dit herenhuis verraadt het al: hier huist een bedrijf met klasse. Het pand verenigt verleidelijke art deco-elementen met modern comfort. In de meeste ruimtes kiezen uw werknemers hun kamertemperatuur met individuele airco’s.

Ze baden in het licht van krachtige maar minimalistische led-verlichting. En werken stofarm op keramische tegels, recent geplaatste anti-allergene tapijttegels of de originele mahoniehouten plankenvloer.

Flexibele indeling

Polyvalentie troef! De 8 kantoorruimtes op bijna 300 m2 gebruikt u geheel volgens uw noden en wensen. Als individueel of gedeeld kantoor, ontvangstruimte, vergaderzaal of -salon. Hun oppervlaktes variëren van 17 tot 42 m2 en hun vorm van vierkant tot langwerpig.

De bovenverdieping onder het dak met twee veluxen, is ideaal als eet- en/of ontspanningsruimte. En in de kurkdroge kelders geeft u uw archief een veilig onderkomen.

Droom alvast van de indeling van uw dromen: klik op de grondplannen (pdf). Daarnaast kan je alvast een virtueel bezoek brengen op onze site!

Efficiëntie troef

Ja, WiFi werkt goed, maar bedraad werkt beter. Daarom vindt u, royaal verspreid in alle kantoren, een overschot aan netwerkstopcontacten – bekabeld met snel CAT6. Gebruik ze voor uw computers en telefoons. In de kelder vindt u trouwens zowel een analoge als digitale telefooncentrale.

Gebruiksgemak

Even ongedwongen van gedachten wisselen? Nip van een koffie aan de 5 meter lange granieten toog op het gelijkvloers – met uitschuifbare ijskast in onderbouw. Of tank bij in de keuken op de tweede verdieping.

Komen uw werknemers met de fiets? Of houden ze zelf hun rendabiliteit op peil met een middagrun? Op de eerste verdieping frissen ze zich op in de badkamer met douche en toilet. Extra toiletten vindt u zowel op de eerste als de tweede verdieping.

Buitenlucht in de stad

Even ontspannen tijdens de middagpauze? Of snel een nicotineteug happen? Stap via een van de twee schuiframen het betegelde terras van 35 m2 op, met onderhoudsarme taxusafboording.

Voor iedereen bereikbaar

Het pand nestelt zich in een rustige woonstraat op drie minuten stappen van het Mechelse centraal station.

Met de auto? In een straal van 300 meter vindt u meerdere individuele parkeergarages, daarnaast is het bij het station mogelijk om een werknemerskaart te gebruiken. En in de straat zelf vinden uw bezoekers altijd wel een (betaald) plaatsje. Zij rijden trouwens haast rechtstreeks de E19-autoweg op: Mechelen doet zijn naam als draaischijf tussen Brussel en Antwerpen alle eer aan!


Twijfel dus geen moment en
overtuig uzelf van de eindeloze mogelijkheden van dit bedrijfspand.
Mail info@demakelaardij.be
 of bel nu naar 015 20 20 82.

 

Financiële Info
Energie certificaat
EPC No.20220415-0002568811-Knr-1
EPC
:
247 kWh/m².jaar


Stedenbouwkundige informatie
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Oriëntatie achtergevel
:
Zuidoost
Keuken
:
Kasten met toestellen
Beglazing
:
Dubbel
Lasten

*** Opmetingen bij benadering. Het vastgoedkantoor is niet verantwoordelijk voor fouten in plannen en maten.

Algemeen
Prijs
:
€ 2.200
Aantal slaapkamers
:
5
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Willem Geetsstraat 9 , 2800 MECHELEN
Bewoonbare opp.
:
281 m²
Voorgevel
:
6 m
Perceel breedte
:
6 m
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat