Appartement te MECHELEN

Kluisstraat 6 bus 3 - 2800 MECHELEN

In optie

Algemeen
Prijs
:
Op aanvraag
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Kluisstraat 6 bus 3, 2800 MECHELEN
Bewoonbare opp.
:
182 m²
Voorgevel
:
13,74 m
Perceel breedte
:
13,74 m
Bouwjaar
:
2009
Omschrijving

Energiezuinig en lichtrijk duplex appartement met ruim en zongericht terras

Vlakbij de binnenstad van Mechelen treffen we dit luxueuze appartement aan. Het bevindt zich op de derde verdieping van een recent (en kleinschalig) appartementsgebouw dat beschikt over een lift.

Bij het betreden van dit appartement valt de omvangrijke leefruimte direct op. Talrijke raampartijen en een plafondhoogte van maar liefst 6,5m creëren een enorm ruimtegevoel.

De leefruimte vloeit naadloos over in de halfopen keuken. Deze is volledig uitgerust en beschikt over alle toestellen om in alle comfort te kunnen koken (6-beks gasvuur, dampkap, oven, microgolfoven, vaatwasser, koelkast, dubbele spoelbak,...).

Vanuit de leefruimte is er ook toegang tot het ruime en zongerichte terras. Een eettafel, loungeset,... het past er allemaal moeiteloos op. Tevens beschikt dit terras over twee zonneluifels om desgewenst de nodige schaduw te voorzien. De terrasberging huisvest onder meer de verwarmingsketel (gascondensatieketel Viessmann), de zekeringkast en is bovendien voorzien van een waterkraan.

De nachthal leidt u naar zowel de badkamer (uitgerust met een ruime inloopdouche en dubbele lavabo), een afzonderlijk gastentoilet, een (was-)berging met uitstortspoelbak en een eerste ruime slaapkamer.

Op de eerste verdieping van het duplex appartement treft u een afzonderlijk toilet aan met handenwasser, een open kamer (bv. te gebruiken als bureaukamer) en de zeer ruime master bedroom met ingemaakte dressing.

Alle vensters bestaan uit hoogrendementsbeglazing en zijn uitgerust met een elektrische zonnewering. De master bedroom beschikt over twee veluxramen die ook voorzien zijn van een zonnewering.

In de kelder treft u nog een ruime privatieve kelderberging aan en is er een fietsenstalling voor de bewoners.

Tot slot beschikt dit appartement over een ondergrondse autostaanplaats. Indien gewenst kan deze bij aangekocht worden voor de prijs van 25.000 euro.

In 2022 werden er zonnepanelen geplaatst die enerzijds elektriciteit leveren voor de gemeenschappelijke delen (lift, traphal,...) alsook zijn er 6 zonnepanelen geplaatst die privatief aan het appartement elektriciteit leveren. De elektriciteitskosten voor dit appartement zijn dan ook zeer beperkt. Het EPC attest is bijgevolg dan ook zeer gunstig (EPC score 114kWh/m² jaar ofwel energielabel B).

De goede ligging (vlakbij scholen, winkels, binnenstad, openbaar vervoer, station,...) maakt dit plaatje helemaal compleet. Ook de nabijheid van de ring, R6 en Leuvensesteenweg maakt het voor eenieder eenvoudig om Antwerpen/Brussel of Leuven te bereiken.

Bent u ook erg geïnteresseerd in dit instapklare en perfect afgewerkte appartement? Wacht dan niet langer en contacteer ons voor een afspraak op 015/20.20.82. of info@demakelaardij.be !

 

Financiële Info
Energie certificaat
Keuringsattest elektriciteit
:
Ja, conform AREI
EPC No.20240717-0003314557-RES-1
EPC
:
114 kWh/m².jaar


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Ja
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
Bestemming
:
Woongebied
G-score
:
Klasse B
P-score
:
Klasse B
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
Hoogrendementsketel
Oriëntatie achtergevel
:
Zuidoost
Dakbedekking
:
Pannen
Lift
:
Ja
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Hoogrendementsglas
Raamkozijn
:
pvc
Lasten

*** Opmetingen bij benadering. Het vastgoedkantoor is niet verantwoordelijk voor fouten in plannen en maten.

Algemeen
Prijs
:
Op aanvraag
Aantal slaapkamers
:
2
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Kluisstraat 6 bus 3, 2800 MECHELEN
Bewoonbare opp.
:
182 m²
Voorgevel
:
13,74 m
Perceel breedte
:
13,74 m
Bouwjaar
:
2009
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat