Horeca te ELEWIJT

Driesstraat 105 - 1982 ELEWIJT

€ 285.000

Algemeen
Prijs
:
€ 285.000
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Driesstraat 105, 1982 ELEWIJT
Grondoppervlakte
:
158 m²
Bouwjaar
:
1946
Omschrijving

Horecazaak met woonst of eengezinswoning

Op zoek naar een goede investering of altijd al gedroomd van een eigen horeca/handelszaak met woning? Dit pand heeft veel mogelijkheden. Momenteel bestaat deze opbrengsteigendom uit een handelsgelijkvloers met voldoende parkeerruimte en een duplex appartement dat via een aparte ingang toegankelijk is. De gelijkvloerse verdieping is recent volledig gerenoveerd (nieuwe ramen, elektriciteit conform AREI, nieuwe HR-ketel,....). Naast het horecagedeelte is er een aparte keuken met alle voorzieningen, een rokersruimte, een privatieve ruimte, een herentoilet, een damestoilet en urinoirs en een droge kelder. Er is ook een terras aanwezig en parkingplaatsen.

Via de aparte inkomhal bereikt u het woongedeelte die nog verder dient afgewerkt te worden. De grote werken zijn reeds uitgevoerd: nieuwe ramen zijn geplaatst, er zijn nieuwe elektriciteitsleidingen gelegd (elektrische keuring is conform AREI), centrale verwarming op gas is aangesloten en de radiatoren zijn geïnstalleerd, alle aansluitingen voor installatie van badkamermeubilair, toilet en keukentoestellen/kasten zijn voorzien,... Kortom enkel de afwerking is nog nodig. Via de trap komt u op de tweede verdieping die nog verder kan afgewerkt worden tot 3 ruime slaapkamers.Mits afwerking is dit een ideaal opbrengsteigendom (5% netto-rendement mogelijk!)

Wilt u een eigen zaak uitbouwen op een locatie vlakbij het Blosodomein of bent u op zoek naar de ideale opbrengsteigendom? Contacteer ons dan voor meer info of een bezoek! (info@demakelaardij.be of 015/20.20.82)

Financiële Info
Energie certificaat
EPC No.20161103-0001908251-1
EPC
:
712 kWh/m².jaar


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Ja
Bouwvergunning verkregen
:
In aanvraag
Dagvaarding en herstelvordering
:
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
:
In aanvraag
Bestemming
:
Woongebied
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Oriëntatie achtergevel
:
Zuidoost
Keuken
:
Volledig ingebouwd
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
pvc
Lasten
Algemeen
Prijs
:
€ 285.000
Aantal slaapkamers
:
3
Aantal badkamers
:
1
Adres
:
Driesstraat 105, 1982 ELEWIJT
Grondoppervlakte
:
158 m²
Bouwjaar
:
1946
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat