Kantoor te MECHELEN

Koningin Astridlaan 161 - 2800 MECHELEN

Prijs op aanvraag

Algemeen
Prijs
:
Op aanvraag
Kadastraal inkomen
:
€ 2.175
Aantal slaapkamers
:
6
Adres
:
Koningin Astridlaan 161, 2800 MECHELEN
Bouwjaar
:
1980
Omschrijving

Ruime praktijk/kantoorruimte vlakbij het centrum van Mechelen

Deze voormalige dermatologiepraktijk doet nu dienst als kinesistenpraktijk maar kan ook prefect dienstdoen als kantoor. Met zijn ligging bent u vlakbij het station van Mechelen, belangrijke invalswegen naar Brussel - Leuven - Antwerpen en op een boogscheut van het nieuwe ziekenhuis AZ Sint Maarten. Bovendien kan deze praktijkruimte, volgens het kadaster, ook terug opgesplitst worden in 1 of 2 appartementen of een praktijk/kantoorruimte met woonst.

Via de prestigieuze inkomhal komt u tot bij de praktijkruimte waar u aan de infobalie wordt ontvangen. Hier heeft u tal van ingebouwde kasten, zodat uw dossiers netjes opgeborgen kunnen worden. Er is een grote wachtruimte aanwezig Achteraan de praktijkruimte heeft u 2 bureau's/ onderzoekkamers, voorzien van een lavabomeubel, die uitgeven op het terras en de mooi aangelegde tuin.Hier is ook een ingerichte keuken aanwezig en een apart gastentoilet.

Vooraan beschikt u nog eens over 2 ruime bureau's/onderzoekkamers, elk voorzien van een lavabomeubel, een apart gastentoilet en 2 bergruimtes/ omkleedkamers., Deze praktijkruimte beschikt momenteel vooraan over een zeer grote oefenzaal (kinepraktijk), maar zou ook perfect dienst kunnen doen als vergaderzaal. Hier is nog een aparte bureau/onderzoekkamer en keuken aanwezig. Er is airco aanwezig en er zijn elektrische rolluiken aanwezig.

Met deze praktijkruimte/kantoren beschikt u ook nog over 2 kelderbergingen. Er is ook een mogelijkheid om 3 ondergrondse autostaanplaatsen en 1 garagebox bij aan te kopen. De koningin Astridlaan is net vernieuwd met extra autostaanplaatsen en met fietsenstalling voor de deur.

Bent u op zoek naar een zeer goed gelegen ruimte voor vrij beroep? Contacteer ons dan zeker voor een bezoek! (info@demakelaardij.be of 015/20.20.82)

Financiële Info
Energie certificaat
EPC No.20190424-0002153509-RES-1
EPC
:
368 kWh/m².jaar


Stedenbouwkundige informatie
Voorkooprecht
:
Ja
Bouwvergunning verkregen
:
Ja
Dagvaarding en herstelvordering
:
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
:
Ja
Bestemming
:
Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde
Erfgoed
:
Nee
Comfort
Verwarming
:
CV op gas
Oriëntatie achtergevel
:
Oost
Keuken
:
Alle comfort
Beglazing
:
Dubbel
Raamkozijn
:
alu
Lasten
Algemeen
Prijs
:
Op aanvraag
Kadastraal inkomen
:
€ 2.175
Aantal slaapkamers
:
6
Adres
:
Koningin Astridlaan 161, 2800 MECHELEN
Bouwjaar
:
1980
Google kaart
De kaart vergroten
Uitzicht op straat